maanantai 21. lokakuuta 2013

the bigger the better

Tietty nyt puhutaan räpsyttimistä. En aivan kauheasti jaksa panostaa meikkaamiseen tai hiusten laittamiseen, olen jatkuvasti menossaa, mutta menot ovat urheilua. Urheilussa pääasia on, että hiukset eivät ole tiellä ja meikkiä on turha alkaa sutia naamaan, koska sitä on kuitenkin menossa hikoilemaan. Riittää että kulmat ja ripset ovat about kondiksessa.

Viimejouluna sain lahjaksi muutaman kerran ripsienpidennyksiä, kävin laittamassa lahjakertojen jälkeen omakustanteisestikin muutaman kerran. On se vaan järjestön summa laittaa ripsiin, vaikka ne olivatkin aivan ihanat. Pelotti ennen ripsien laittamista se, että tuleeko allergisia reaktioita ja kärsiikö omat ripset tekoripsistä. Kosmetologi selitti, että vain jos ripsiin laitetaan omille ripsille liian pitkät ja painavat pidennykset, niin silloin oma ripsi saattaa kärsiä. Silmiä ei myöskään ole tarkoitus hieroa. Huolto ei ollut vaikeaa.




Kasvatin ripset pois, olin pihi enkä halunnut maksaa ripsien poistosta. Hyvinhän ne kasvoivat pois. Omat ripset olivat ihan yhtä hyvässä kunnossa kuin ennenkin. Omat räpsyttimet tuntuivat vaan niin olemattomilta, eikä aamuisin ollut herätessä samantien upeita tummia räpsyttimiä. 

Vuosi sitten bongasin Saksasta aivan upean ripsivärin, Astorin Big & Beautiful Boomin!.

Jotta näkee eron ja muutama veto riittää ripsiin. Omat ripset ovat niin vaaleat, että ne pääsevät oikeuksiinsa vasta tällä mascaralla.


The Mascara. 


Tällä tökötillä ei enää ole ikävä ripsienpidennyksiä, ripsistä tulee näyttävämmät kuin pidennyksillä konsanaan, melkein ainakin.

Actiotilanteissa suosin L'orealin Double Extension waterprooffia, mukavasti bodya ripsiin eikä ihan heti karise poskille, jos sattuu tekemään hikisemmän treenin.

Tuli vaan sellainen fiilis, että tää on niin mahtava tuote, ettei voi olla bloggaamatta. Monet ripsarit on käyty läpi Maybelinet ja Lumenet. Lumenista olen kovasti toivonut pitäväni, mutta menneisyydessa kerta toisensa jälkeen niihin tuli petyttyä, nämä kaksi em jaksavat ilahduttaa kerta toisensa jälkeen sillä, että ne todella toimivat.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0