tiistai 31. joulukuuta 2013

Hieno lopetus vuodella 2013

Vuoden 2013 viimeiset kiikut on takana.

Kovasti oli toiveita siitä, että tänään tapahtuisi harppauksia projektissani. En ollut uskaltanut edes haaveilla äskeisen kaltaisesta ”menestyksestä”. Nälkä kasvaa syödessä, viimeksi taisi nousta projektini parissa erässä, ja kulmaa ylittäessä joudun turvautua huijaukseen (nappasin jatkosta kiinni klipatakseni).

Alkuunsa tuli liidattua helppo 5b ja ylisteltyä 6a.  Tämän jälkeen kävimmekin itse asiaan.

Kaverin kanssa vuorottelimme, vuoronousuin hän kiipesi omaa projektiaan ja minä omaani. Ensimmäisellä ja toisella nousulla sain reitin kiivettyä yhdellä lyhyellä levolla.  Toisella kerralla pääsin jo kulmaan asti, mutta sitten .. voimat eivät loppuneet kesken, vaan pää sanoi, etten uskalla. Olin NIIN vihainen itselleni. Saatoin ehkä ehkä ehkä sadatella aika voimakkaasti. Kolmas yrkkä meni täysin puihin,  kävin ylikierroksilla, koska olin vihainen itselleni edellisestä epäonnistuneesta noususta.

Tässä välissä pt bongasi minut Areenalta, hän tuli sanomaan pidemmästä palautumisesta nousujen välissä ja neuvoi miten nousta kohta, missä minua pelotti. Neljännellä kerralla pääsin taas pitkälle, mutta noudatin vain osaa pt:n neuvosta. Nyt on beta kunnossa.. viidennellä kerralla oli halua, mutta kroppa oli jo liian väsynyt. Viimeinen nousu nousi vain puoleen väliin.


Olin aluksi niin vihainen itselleni, kunnes tajusin, että ei haittaa ettei greidi noussut vielä. Hetken nousi ajatus mieleen siitä, että tuo olisi ollut hieno tapa päättää kiipeilyvuosi 2013, mutta onhan se hienoa jos kiipeilyvuosi 2014 alkaa korkkaamalla eka liidi 6c+, siitä on sitten hyvä siirtyä seuraavaan tasoon. 

Tuntuu, että Antonin kanssa treenaus on tuottanut tulosta jo lyhyessä aikaa, kehitys omassa kestävyydessä ja pumpinsiedossa on parantunut. Viikon parin päästä alkaa sitten voimaskestävyys treeni. Ihanaa!

Tuossa siis vähän tavotetta vähän seuraavalle vuodella.

En tee tänä vuonna uudenvuoden päätöstä laihduttamisesta tai enemmän urheilusta, olen tyytyväinen kroppaan, kuntoon ja syömisiini, pitää vain jatkaa hyväksi havaitulla tyylillä. Yksi päätös minkä tein tällä vuodelle oli opiskeluun panostaminen.. siihen en saanut itseäni päättyvällä vuodella panostamaan.

Nyt sitten


Merkitsin kalenteriin jo kolmelle kuukaudelle jokaisella maanantaille muutaman tunnin opiskeluajan. Tästä ei sitten lipsuta, lokakuussa odottaa sitten suuri tentti.

Nyt miehen kainaloon ragletteateriaa sulattamaan. Meillä on rauhallinen uusi vuosi kotona, söimme äsken enemmän kuin hyvin, aviomies odotteleekin jo minua katsomaan Shrekiä kanssaan.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0