sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Didin kokeileva keittiö: pinaattitonnikalakastike ja gratinoitu parsakaali

ommom.. kermaa kermaa kermaa.juustoa .. ja vähän lisää kermaa ja juustoa.

Tein perheelle tonnikalapinaattipastaa ja tajusin siinä kokatessa ko kastikkeen olevan erinomainen keto-/karppiruoka.Tein tuplasatsin kastiketta, osa minulle, osa perheelle pastan kera.

Pinaattitonnikalakastike ja gratinoitu parsakaali

Kastike:
2 valkosipulinkynttä
65g babypinaattia
nokare voita
1 purkki tonnikalaa vedessä
1 dl kermaa
1-1-5dl parmesanraastetta
suolaa ja pippuria

Paista voissa hienonnettu valkosipuli, lisää "suikaloitu" pinaatti. Valuta tonnikalasta ylimääräinen vesi ja lisää tonnikala pannulle. Paista hetki ja lisää kerma, juusto. Mausta oman suun mukaiseksi.


Gratinoitu parsakaali:
600g tuoretta parsakaalia
1-1,5dl ruokakermaa
1 pussi juustoraastetta

Paistoin puolisen tuntia 200 asteessa-


Oli asteen verran tuhti combo, alunperin piti tehdä jotain ihan muuta ruokaa parsakaalin kaveriksi, mutta innostuin tonnikalakastikkeesta kokatessa muulle perheelleeni.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0