Pikkuhiljaa alkaa mieleen palautua kaikki ihanat karppiruoat, joita vuosia sitten kokkailin. Nyt tosin, kun menen sillä 20-30g hiilihydraattimäärällä, joutuu olemaan vielä vähän kekseliäämpi, mutta onneksi on kukkakaali.
Kukkakaamuussi, 4 annosta
900g pakastekukkakaalia
50g voita
125 voimakasta koskenlaskijajuustoa
1 tl ksantaania
suolaa oman maun mukaan
Keitä kukkakaalit, kaada kaikki ylimääräinen neste pois. Lisää voi, juusto, ksantaani ja soseuta sauvasekoittimella.
Olin vallan unohtanut itsellä kuvan kirjan olemassaolon, sieltähän löytyy vaikka mitä ihania ruokia, ideoita, leipiä jne. Moni resepti on tosin muuhun kuin ketoiluun, mutta tämä oma tyylini on vain lomamme alkuun asti, tarkoitus ei ole vetää mitään äärimmäisiä diettejä, tiedän ettei 20g hiilaria päivässä ole itsellä pidemmän ajan ratkaisu. On vain kiva kokeilla välillä jotain uutta.
0 kommenttia:
Lähetä kommentti