perjantai 1. maaliskuuta 2019

uhkailu, lahjonta ja kiristäminen

Kun pelkkä pyytäminen ja järkipuheet eivät toimi, niin äiti on pakotettu ottamaan järeämmät aseet käyttöön. 


Mun päivässä on muutamia kohokohtia, yksi on se kun saan aamuisin laittaa vain itseni valmiiksi töihinlähtöä varten ja pyöräillä kaikessa rauhassa. Toinen päivän kohokohta on se kun saan lähteä hakemaan poikani hoidosta ja pääsen viettämään heidän kanssaan iltaan. Kolmas kohokohta on iltapalan jälkeinen hetki, kun menemme koko perheen voimin yläkertaan, luemme joko poikien kansas sängyllä tai sitten vaikka leikimme piilosta .. tai leikimme mitä vain kunnes on tullut aika mennä maate.

Tovin aikaa poikien hakeminen hoidosta oli asteen verran ahdistava kokemus. Talvivaatteiden pukeminen lapsille alkoi olla hengästyttävän uuvuttava operaatio. Pitkän aikaa ajattelin, että homman tulee hoitua ilman lahjuksia, mutta sitten kerran kolmen vartin uuvutustaistelun jälkeen päätin ottaa järeät aseet käyttöön.


Jokaista onnistunutta hoitoon- ja kotiinlähtöä kohden sai esikoinen ruksin taulukkoon, palkintona on kahdenkeskinen reissu jätti jätti jätti sisähuvipuistoon, eli siis Ristikon Hoploppiin.

Meni pari viikkoa siinä, ettei taulukkolla ollut mitään vaikusta, kunnes yhtäkkiä päivä toisensa jälkeen kotiinlähtö sujui hienosti. Nyt sitten homma jatkuu lupauksella päästä äidin ja isin kanssa kolmistaan vesipuistoon. Nyt sormet ja varpaat ristiin, jotta huomenna viimeinen saisimme viimeiset raksin kalenteriin, kuopukselle on jo leikkiseuraa viikonlopulle vesipuistoilun ajaksi.

Seuraavaan taulukkoon pitää laittaa enemmän ruutuja rukseja varten. Tällä hetkellä esikoiselle tuo ruksin laittaminen taulukkoon tuntuu olevan jo palkinto itsessään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0