keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

ripsihuolto

Jäin koukkuun ripsienpidennyksiin, mur äidille :P Ihanaa, kun ei tarvitse meikkailla, vaan siistit ripset antavat itsevarman tunteen heti herätessä.


Vietin tänään mukavan puolitoistatuntisen ripsihuollossa, nukahdin. Teki hyvää, sillä tänäänkin olin ennen kuutta matkalla punttikselle.


Kävin laittamassa ripset Hiuslinnassa, toinen luottokampaamoni, siellä kävin hääpäivänä laittamassa hiukset ja meikattavana. Olin kovasti menossa jo viime viikolla. Minulla on jostain syystä pahoja vaikeuksia varata aikoja ja merkata ajat oikeille päiville kalenteriini. Viime perjantaina painelin kahdeksaksi kampaamoon, ovella tuli paha aavistus.. "moi, mullahan ei oo tänään aikaan? .. "joo, ei ole, se on viikon päästä perjantaina". Siirsin sitten ajan aikaisemmaksi, kun oli kovasti sellainen olo, että huolto olisi pakko mahd pian.


Tänään laitettiin enemmän ja ohuempia karvoja kuin edellisellä kerralla. Nyt pitää sitten olla päivän kastelematta kasvoja, ja muutamaan päivään en voi mennä saunaan. Yllättävän helposti sitä on tottunut olla hieromatta silmiän ja olemaan nukkumatta vatsallaan, muuten ei ole mitään kummallisuuksia ripsien kanssa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0