maanantai 4. maaliskuuta 2013

uusia projekteja

Neljä päivää tiukkaa kiipeilyvääntöä takana, huomenna vielä yksi edessä, ja sitten päivä / pari lepoa.

Kisaseinältä löytyi yksi musta 6b taasen projektiksi. Tällä kertaa ei varmaan vaadita yhtä montaa yrkkää kuin ensimmäiseen saman greidin projektiin. Tällä reitillä jo alku tuntuu paljonkin aikaisempaa projektia vaativammalta, kovastikin 6b:tä vaikeammalta.

Pääsin hienosti kattoon, ja olin jo menossa katon ohi, kädet olivat vain niin tehokkaasti pumpissa. Ensimmäinen nousu oli 5c.. mutta sen jälkeen helpoin taisi olla 6a+ .. ja projektoin yliksessä jopa 7a+:n ylös asti ja lähdin jopa liidaamaan toista 7a:ta (tyngäksi jäi... tottakai, ei ihan vielä mun tasoa). Jäätävää menoa.


Nyt on kuitenkin tarkoitus kiivetä enemmälti oman maksmimigreidin reittejä, ja Areenalta tuntuu löytyvän monta mahtavaa reittiä. Mukavasti tuntuu pääsevän jo oman pään herraksi, vaikkakin välillä omat pelot ottavat vallan, jostain syystä se kolme jatkoa, ja sen jälkeen harvemmin enää tulee spennattua tippumista. 

Mieskin kiipesi tänään upeasti, olen niin ylpeä hänestä. Jotenkin tuntuu, että hän saa enemmä irti kiipeilystä muiden seurassa kuin minun, muiden kanssa hän vaatii itseltään enemmän... ja se on ihan ok. Mikä hänelle toimii parhaiten :)

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Uuh, mitä greidejä! Ihhanaa! :)

-didi- kirjoitti...

NOoooh, leijun sitä enemmän noilla, kuhan alan päästä noista puhtaasti :)

Sara kirjoitti...

Hienoa tyltä Didi!

-didi- kirjoitti...

kiitos Sara :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0