sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

uusi köysi: Diablo

Jo tovin olen miettinyt uuden köyden hankkimista. Ostettuani miehelleni grigri2:n joululahjaksi, haluaa hän varmistaa vain sillä, ja nykyinen köysi ei yksinkertaisesti sovi grigrin kanssa yhteen, mutta eipä se atc:lla varmistessakaan ole parhaimmasta päästä. 

Pitkään olemme kiivenneet kaverin Diablolla, ja olen havannut sen uskomattoman mukavaksi käsitellä, se liukuu sekä atc:ssä että grigri2ssä erinomaisesti. Nanosekunnin harkitsin Bealin Edlinger II:sta, mutta .. ensimäisestä köydestä opin sen, ettei kannata ottaa halpaa/edullista, vaan päätin pelata varman päälle, ja poistin itselleni ihan perhesovun nimissä Areenan shopista Diablon.


Monta viikkoa olen myös hiplaillut uusia kiipeilyhousuja, tovin mietin sinapinvärisi BD:n Credo pantseja (jotka on jo tummanharmaina sekä vaaleansinisinä), mutta päädyinkin sitten DB:n Diamond Pantseihin.


Ihan vinkkinä, jos on joskus ostamassa BD:n housuja. Housut on sovittaessa erittäin kireät, eivät jätä paljoakaan mielikuvitukselle, mutta päällä /käytettäessä housut venähtävät jopa hätkähdyttävän nopeasti. Diamond pantseissa on sovittaessa omituiselta tuntuva sauma/ommel pehvan kohdalla, mutta sekin muuttuu ensimmäisen puolen tunnin käytön jälkeen normaaliksi. Credo Pantseissa jos vetsakri menee kiinni, niin housut kyllä muuttuvat vielä hyvin löysiksi. Itsellä on käytössä koon M pöksyt.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Itsekkin ostin talvella DB:n Diamond Pantsit. Pohdin pitkään kokoa, s vaiko m. Päädyin M kokoon koska sovittaessa housut tuntuivat mukavilta. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen housut ovat muuttuneen todella isoiksi :(. Housut pitää kiskoa korviin ennen kuin lähtee lähettämään, ettei vahingossa vilauttele mitään. Onneksi vyötäröresoria voi pitää myös yksinkertaisena niin se estää housujen valumista siveettömälle alueelle ;) Muuten on mukavat housut!

-didi- kirjoitti...

Mä mietin jo yhden käyttökerran jälkene, että tulikohan kutienkin liian isot :D Varmistajan vannotin ilmoittamaan heti, jos jotain ylimääräistä alkaa näkyä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0