tiistai 16. heinäkuuta 2013

hyvää jalkapäivää

Uf, kävellen koiran kanssa kotio..




pyöräillen lungisti salille.. kevyet alkulämmöt vielä crosserilla, jalkatreeni ja sitten vielä pyörällä kotiin. Eipä ole vähään aikaan tuo matka salilta kotiin tuntunut noin pitkältä ja jyrkältä :P

Elikä jalkatreeni tänään

7 min crosseri

reiden koukistaja maaten, 3 x 12 45 kg
kyykky leveä smith 3 x 10 50 kg
kyykky kapea h-i-d-a-s smith 3 x 12 40kg
reiden ojentaja 3 x 12 20kg
pohkeet seisten laitteessa 3 x 12 45kg
loitontajat 3 x 12 50kg
lähentäjät 3 x 12 40kg
trx hoover&crunch 3 x 20
linkkari kahvakuulan avulla jalkojen alta kiertäen ympäri 3 x 12


Tänään juuri ystävän kanssa puhuimme siitä, kuinka korkea kynnys suomalaisilla on jakaa osaamistaan, usein neuvoja pyytäessä tulee mutinaa, ääni hiljentyä yleensä sanotaan, ettei oikein osata/tiedetä.. ja juuri tänään sitten näyttäessäni erittäin eksyneeltä reidenkoukistajalaitteen (penkkimalli,jolla en sitten kuitenkaan tehnyt treeniä) luona, niin minun luokse tultiin auttamaan.. myöskin ehdotettiin erilaista laitetta pohkeiden tekemiseen, kuin mitä olin aluperin itse ajatellut käyttäväni. Tosi iloinen yllätys.

Mä haluan kohdella ihmisiä niinkuin toivoisin itseäni kohdeltavan, autan ihmisiä jos vain osaan, ja vaikken olisin ihan varma, niin autan selvittämään. Aina ei saa takaisin juuri siltä ihmiseltä, kenelle on antanut. Jollain hauskalla tavalla uskon karmaan, ja että sitten jotain kautta elämässä saan sitä hyvää takaisin, jota olen antanut muille. Osaaminen ja onni ei ole vakio, päinvastoin se vaan lisääntyy, kun sitä antaa eteenpäin.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Ihania mustikkamaisemia! Pitääpä itsekin mennä metsään. :)

Ajattelin ihan samalla tavalla auttamisesta! Kunpa moni muukin meidän lisäksi...

-didi- kirjoitti...

Joo, pitää itsekin katsoa jos viikonloppuna ehtisi kunnolla marjaan. Eilen illalla muutamat eilen kerätyt mustikat maistui herkullisilta banaanilettujen kanssa.

Joo, mä en tiedä, että onko se että sitä vähätellään omaa osaamistaan tms, vai mistä on kyse. Ja olen huomannut sinulta usein saaneeni apua, kiitos siitä <3

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0