sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

toipumista pettymyksestä

Eilen kaikki ei sujunut niinkuin olisin halunnut, koko päivän olin ollut innoissani menossa töiden jälkeen Salmisaareen kiipeämään puolentoistaviikon tauon jälkeen, vain huomatakseni ensimmäisellä nousulla, etten ollut kuitenkaan ollut vielä täysin toipunut. Olin vihainen, mikä oli vaikeaa, kun .. ei ole ketään kenelle olla vihainen. MUR!

Tänään kävin punttisalilla purkamassa pettymystä crossaamalla kolme varttia Kornin tahtiin.. hyvä tempo ja kurittamalla corea oikein urakalla.

txr hoover crunchit, ihanaa kidutusta
Uudet jumppatrikootkin pääsivät testiin.


Ujostutti hieman pukea nuo jalkaa, mustat ovat olleet turvalliset, ei niin.. paljastavat. Nuossa näkyy kaikki, muodot jne.. mustaan on voinut upota. Trikoissa on peppupuolella mukava musta raita, joka katkaisee pepun, vähän samaa tyyliä kun BB:n trikoissa, tykkäsin. Ensimmäistä kertaa Stadiumin oman merkin SOC:n trikoot jalassa, aina aikaisemmin luottanut Nikeen. Jää nähtäväksi miten nämä kestää ja toimii.

Päivän virallinen ohjelma tänään oli ystävän muuton jälkeen lähteä treenaamaa multipitchiä Käärmekalliolle. Varmasti joku toinen kallio olisi ollut kiipeilyllisesti mielekkäämpi, mutta nyt olikin tarkoitus saada minullekin hieman kokemusta siitä miten toimitaan kolmistaan väliankkureilla, miten kiivetään kun ei pystytä kommunikoida huutamalla, ja ja ja kertasimme myös puoliköysillä laskeutumista ja mieheni varmisti ensimmäisen kerran ankkurista.




Kiipeilyn jälkeen hankin hieman lisää kiipeilyvarusteita, kuudet kamut. Nyt on sitten Norjassa ihan hurjasti roinaa.. JA kesälomalla kun on tarkoitus lähteä miehen kanssa mökiltä parillekin kiipeilyreissulle, niin nyt voi halutessaan kiivetä trädiäkin. WUHUU!


Pitää tehdä mahdollismman pian lista mukaan otettavista tavaroita, jotta ehtii ensiviikolla vielä tehdä puuttuvat hankinnat, mutta varmistusvälineitä pitäisi nyt olla riittävästi vähäksi aikaa.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Trikoot näyttää superhyviltä! :)

Oijoi, uusia kamuja, nyt kulkee! Kiva köysihässäkkä ankkurilla, mutta tuotahan se juuri on. Ja kyllä se kiipeilykin, malttia vaan... (y)

-didi- kirjoitti...

thx :P

Trädiankkuri joo.. ja kun kolmistaan mennään, onhan siinä actionia. Mä oon ihan älyttömän innoissani omista camuista.. nyt pitää sitten uskaltaa kiivetäkin niillä, eiköhän noi pääse Norjassa jo tosi tilanteisiin.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0