keskiviikko 15. toukokuuta 2013

14.5. @ Kvarnby


Sporttia, trädiä ja trädikakkostelua, siitä koostui eilen tosi kiva ilta Kvarnbyssä. En lähtenyt repimään mitään hankalaa / vaikeaa. Kaveri projektoi pääseinältä pitkä reitin, vuosi sitten roikuin ko reitin myös kertaalleen perässä, mutta eilen näin fiksummaksi säästellä itseäni niin, ettei tiistain kiipeilyt jää viikon viimeisiksi.

Oikealta sektorilta tuli träditettyä kiilahalkeama (aika pommit varmistukset, näytti siltä, että laitoin ihan väärät kiilat vääriin paikkoihi... yllättävän tyynenä sitä kuitenkin kiipesi. Sporttina tuli vedetty 5+:n reittin Heroes in heaven tms., reitti on tosi kiva, vaikka toka ja kolmannen pultin välillä pelotti .. katselin vain edellistä jatkoa ja tulevaa jatkoa, ja mietin ettei nyt sovi sit tippua. Viereinen reitti Isidor (6a+) jäi seuraavaan kertaan.. vähän tuli jo katseltua reittiä... otteita.

Pari kaverin trädinousua tuli kakkosteltua, mm murkkuhalkeama näytti sellaiselta, että sen voisi itsekin lähteä trädittämään. Reitin ekat moovit pitää vain miettiä uusiksi.

Saapuessa kallioille oli aurinkoinen ja kuuma ilma, yhdeksän jälkeen alkoi tihuttaa, merkki meille pistää kamat kasaan ja suunnata takaisin autolle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0