Miehellä tänään omat menonsa, mulla omani.. eka vanhempien kanssa salilla. Ei mitään kummempia sankaritekoja, painot vähän pienemmän kuin tavallisesti, levon tarve tuli huomattua jo ihan ensimmäisessa sarjassa leuanvetoja. Ei vaan noussut, kuin kuusi.. ja samalla tavalla muutkin toistot pysyivtä vaatimattomina.
Käveltyäni salilta kotiin lähdin pikkuisen kanssa kävelylle. Tuli korkattua shortsikausi. Imho ihana tuo henkkamaukan urheilupaita, tarttui viikko sitten su kaupasta (kassan kautta tietty) kotio.
Mun pikkuinen *sydän* ... voisi vähän trimmata tuota naamaa.
Mimiltä lähti talviturkki. Pikkuinen olisi uinut vaikka kuinka.
Mun herkkuillallinen, salaattia, riisinuudeleita ja kanaa.
Espanjalais-meksikolainen kana Didin tapaan
1 purkki salsaa
1 pussi santa maria rosted chili & garlic tms mausteseosta
100 g chorizo-makkaraa
1 kg maustamattomia broilerin rintafileitä
Sekoita salsa, mausteseos. Leikkaa chorico pieniksi paloiksi ja sekoita seoksen sekaan. Lisää broileri, ja katso, että kanat saa hyvän mausteseoksen päälleen. Paistoin uunissa pitkään matalassa lämmössä, 150 astetta.. aikaa.. en muista.
Tyttöjenilta pikkuisen kanssa jatkukoon.. voisi katsella Gossip Girleja ja samalla siivota vaatekaapin. Illemmalla on sauna- ja uintivuoro. Varmaan sen miehenkin voisi hakea kotiin jossain vaiheessa, kuhan ovat tarpeeksi juhlineet varpajaisissa.
ps. kivasti noussut valokuvien tekninen laatu uuden puhelimen myötä .)
0 kommenttia:
Lähetä kommentti