maanantai 20. toukokuuta 2013

20/2013

Taas isosti aerobinen viikko takana JA huomatkaa.. torstaina oli lepopäivä.

Sunnuntaina piti alunperin suunnata Kvarnbyhyn, mutta koska uskoin sääennusteita, niin pelokkaana suuntasin auton keulan kohti Rollareita, sinne ajaminen ja samantien kääntyminen ei olisi harmittanut niin paljon, kuin turha reissu Kirkkonummelle.

Rollareilla vähän tihutti, mutta kaikki sade oli juuri karvan ennen kymmentä, sen jälkeen aurinko helli .. tai .. tulihan sitä melkein saatua iho punaiseksi.

Vuosi sitten tuli Rollareilla käytyä pariin otteeseen, vaikka se on "ihan vieressä".. jotenkin paikasta ei ollut jäänyt niin hyvä kuva, mutta nyt jäi reissusta mukavat fiilikset, nousuja tuli tehtyä oikein mukavasti, kiipesin itseni väsyksiin (viimeisillä nousulal meinasi jopa tulla itkukiukku, kun kiilat eivät ottaneet irrotakseen halkeamista.. voi olla, että mieltä painoi ehkä jokin muukin.. en mä oikeasti tuosta ala itkeä).



Helppoja reittejä, varovaisia hitaita nousuja, yksi reitti jäi toppaamatta, mutta parempi niin, kuin lähteä repimään. Kauhean hyvät fiilikset jäi rollareista, vaikka tuolla oli ötökkäkammoisella liikaa lentäviä örkkejä, yksi kyy ja hiirikin tuli bongattua.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0