tiistai 14. toukokuuta 2013

19/2013

11 urheilukertaa ja minuutin alle 15h, ei pöllömmin.

Juoksun on korvannut menneellä viikolla pyöräily, työmatka on lyhyt, mutta onneksi kukaa ei kierrä kiertämästä "vähän", perjantaina sain työmasta 15,5km (töihin on oikeasti matkaa 2,8km).

Kiipeilytkin menivät mukavasti, perjantaina innostui revittelemään vähä kisaseinällä, unohtaen omat rajoitukseni kiipeilyn suhteen.. olkapää napsahti paikoiltaan ja onneksi meni itsestään paikalleen. Pitää nyt vai muistaa, ettei voi repiä kaikissa asennoissa (onko sitten revennyt labrum, joka aiheuttaa olkapään löysyyden.. ja sitä kauttaa sijoiltaanmenon). Olkatuki rajottamaan ja entistä suunnitelmallisemmin kiertäjäkalvosintreeniä. Kiertäjäkalvosin voi mahdollisesti tukea olkapäätä, vaikka rusto ei sitä tekisi.. kait.

Sunnuntaina oli pitkään kaivattu lepopäivä, pitää oikeasti malttaa pitää se yksi lepopäivä viikossa. Eilen työmatkaa pyöräillessa huomasin heti päivän levon vaikutuksen (voi olla, että olkapääkin olisi pysynyt sijoillaan, jos olisin malttanut levätä, voisihan sitä josksu oppia jotenkin muutenkin kuin kantapään kautta).

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0