perjantai 2. huhtikuuta 2010

And the winner is



Kävimme eilen mm Suomisoffassa katselemassa ruokaryhmiä. Viimeksi postatessani ruokaryhmistä sain perheeltä ja ystäviltä mielipiteen heidän mielestä ryhmästä, joka oli Janne180. Kävimme katsomassa ko pöytää, ja se näytti varsin hyvältä, mutta sitten siinä vieressä oli Tero-ruokailuryhmä, eikä tarvinnut enää etsiä. Hintaa on hieman enemmän, mutta niin on pöydällä kokoakin. Tero pöytä on 190 cm pitkä ja 100 cm, kun taas alunperäinen suosikkimme on vain 90 cm leveä. Myyjä tosin vihjaili kovasti, että hinnassa on hieman neuvoteltavaa :) Kiva.

Koska laitan mielelläni ruokaa ja kutsun ihmisiä syömään, on mukava, että ruokapöydälle mahtuu laittamaan ruoan näyttävästi esille :)

Sitten me myös päädyimme sellaiseen ratkaisuun, että hankimme kuitenkin elohuoneeseen valkoisia huonekaluaja <3 Ja minulla on mielessä erittäin hyvä tapa sitoa punaiset sohvat ja valkoiset huonekalut keskenään.. ja myös miten samat väri toistuvat sitten keittiössä ja työhuoneissa :) Ihanaa. Alunperinhän halusin valkoiset huonekalut, mutta avokki oli sitä vastaan, nyt on sitten päädytty takaisin valkoiseen. Ihanaa :)

Niissä huonekalussa on vain se huono puoli, että vaikka senkki ja tv-taso ovat mukavan korkuiset, ovat vitriinit ja hyllyt vain 158cm tms.



Olen kuitenkin erittäin iloinen siitä, että valkoinen on takaisin. Nyt voin katselle Askon, Iskun, Jyskin, Ikean, Kodinykkösen jne sivuja aivan uusin silmin.

Oli varsin kiva eilen käydä katsomassa meidän uutta kotiamme. Saimme hieman suunniteltua remonttia lisää :) Olemme vain välillä hieman helisemässä myyjän kanssa. Pariskunta on oikein kiva, mutta.. välillä vain yhteydenpito on hankalaa.. ja aikaitauluista sopiminen hektistä. Haluaisivat muuttaa jo kertaalleen sovittuja aikoja jne.. tai jopa venyttää muuttoa kesäkuulle, no way.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0