tiistai 13. huhtikuuta 2010

Loppukaupat

Tänään meistä tuli velallisia asunnonomistajia, asuntoon tosin emme vielä pariin viikkoon pääse. Pariin otteeseen ennen loppukauppatilaisuutta tuli sellainen olo, että pitäisiköhän laittaa myyjälle viestiä ja muistuttaa tarvittavien papereiden ottamisesta mukaan, mutta koska en halunnut vaikuttaa ylikontroilloivalta hössöttäjältä, jätin väliin. Olisi ehkä kuitenkin pitänyt. Ekaksi .. myyjä oli myöhässä melkein parikymmentä minuuttia, toiseksi olivat molemmat unohtaneet ottaa mukaan tarvittavat paperit, oman kappaleensa säilytyssitoumuksesta sekä kauppakirjasta. Ei näin.

Kaikesta huolimatta saimme loppukaupat tehtyä, osakirjat ja rahat vaihtoivat omistajaa.

Koska tänään tuli muutenkin hieman käytettyä rahaa, niin ostimme sitten sen Janne180-ruokaryhmän Suomisoffasta. Tällä kertaa palvelu ei ollut niin järin hyvää, mutta koska askon Metroruokaryhmä oli kuitenkin tuntuvasti kalliimpi, niin päädyimme tähän vaihtoehtoon. Näissä kahdessa ryhmässä ei kuitenkaan ollut niin mainittavaa eroa, plus itse tykkäsin ostamamme ruokaryhmän tuoleista enemmän :)
Jei, nyt pitää odottaa muutamisen viikkoa ja sitten pääsemme hakemaan uudet huonekalumme uuteen kotiimme.

Olo on mitä parhain, ollut jo tovin. Pitää siitä kirjoittaa erikseen, jos vaikka huomenna. Taidan olla ihan omassa rauhassa huomisen.. niin päivän kuin illankin, niin ehkä sitä ilalla sitten ehtii sepustella lisää.

Päivänasukuvia ei pahemmin ole, kuljen samoissa rönttösissä täällä toimistolla, töitä on niin kauheasti, ettei oikein ehdi miettiä pukeutumisia. Täytyy toivoa, että tässä tällä viikolla saisi tehtyä töitä niin paljon, että ensiviikolla ei tarvitsisi sykkiä toimistolla.

Lauantaille on tiedossa jotain extramahtavaa :) Siitä sitten enemmän myöhemmin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0