perjantai 2. huhtikuuta 2010

Yöpukupäivä

Puin tänään itseasiassa päälleni, mutta heti kun tulin takaisin sisälle koiran kanssa, vaihdoin takaisin pitkään Marimekon raitayöpaitaan. Gumma juttu. En ole juonut alkoholia pitkään aikaan, viimeksi tammikuussa avokin syntymäpäivänä, silti useampana aamulla on ollut kauhean darrainen olo, aivan kuten tänään aamulla.

Pitääköhän alkaa taas tissuttelemaan, jotta tää olo olisi edes jotenkin ansaittu :P


Eilinen asu

kengät - spirit
legginssit - Gina
Toppi neuleen alla - Gina
Neule - Vila

Tullut käytettyä aikalailla vain ja ainostaan nyt spiritin kenkiä, sillä kaiken muun olen pakannut banaanilaatikoihin. Kohta voisi alkaa kaivella korkokenkiä laatikosita :)

Eilen onnistuin tehdä pari harkitsematonta liikettä, jotka sain tuta selässäni. Tuo välilevytyrä ei ole enää niin paha kuin alkuunsa, mutta saattaa välillä muistuttaa erittäin kivuliaasti itsestään. Eilen puutui sitten illalla molemmat kädet sen verran lahjakkaasti, että vähän pelotti, nyt selkä tuntuu olevan taas parempi. Huomenna sitten urheilemaan, tosin "vain" sisäpyöräilemään.

Meidän pikkuinen tykkään leikkiä jalkojen kanssa. Usein tulee maattua lattialla ja antaa Mimin painia jalkojeni kanssa. Fiksu plikka, että se kuitenkin ymmärtää sen, ettei leikitä silloin kun ollaan tavallisesti, istutaan tai kävellään.



Avokki onnistui muuttoviikolla tekemään aikamoisen vaikutuksen minuun. Viimeisellä kerralla meidän ollessamme yksiössä olimme pitkän tovin hiljaa, "hyvästelimme" asunnon, meidän ensimmäisen yhteisen kotimme, minun ensimmäisen turvapaikkani. Jätettyämme avaimet pöydälle, menimme ulko-ovesta ja .. kurkkasimme viimeisen kerran sisälle. Avokki kysyi, että haluanko minä sulkea oven. Ei olisi tullut mieleenikään, että hän sanoisi jotain tuollaista. Avokki on välillä niin huomaavainen <3

Muutto ei sitten loppujen lopuksi tuntunutkaan niin pahalta. Siihen tottui, kun pikkuhiljaa vei tavaroita pois, asui siellä laatikkovuorien keskellä ja useampana päivänä kävi tekemässä sitä muuttoa. Ja kun tietää, että uusi asukas on tosi mukava nuori nainen, niin ei tee pahaa lainkaan. Ollaan tosiaan yhteyksissä, ja hän on kutsunut meidän pällistelemään asuntoa ja me olemme kutsuneet hänet myös meidän uuteen kotiimme. Kivaa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0