torstai 22. huhtikuuta 2010

Hih

Tänään piti olla taukopäivä urheilusta, mutta kuinkas kävikään. Olenkin menossa peräti kahdelle crossing-tunnille :) Ekalle 35 min kestävällä tunnilla harjoitellaan vauhtikestävyyttä ja toisella tunnilla treenamaan anaerobisella alueella. Menen ystävättären henkiseksi tueksi, kun hän tulee tutustumaan saliin :) Kivaa.

Crossing on itselle tosi mahtava urheilumuoto :) Tavallisesti matala verenpaine on ongelmana aerobictunneilla, mutta crossatessa ei tule mitää pyörrytysefeketejä. Zumba on kans iloinen yllätys, kumma kyllä siellä ei huipannut. Pumpissa kun taas ne pitkät ajat paikallaan aiheuttaa usein tajunnun hämärtymistä.

Olen tässä tovin miettinyt, että pitäiskö alkaa seurata jotenkin omaa liikkumista, mutta toisaalta, ehkä se on parempi minun olla kirjaamatta syömisiä ja liikkumisia, tällöin suhde sekä ruokaan että liikuntaan pysyy terveimpänä.

Vielä puolisen ( ? ) vuotta sitten kirjasin kaikki liikkumiset ja syömisen erittäin tarkasti, jumpassa oli aina sykemittari ranteessa. Tällöin liikunnasta vain katosi kaikki ilo, liikkumisen jälkeen ei ollut tyytyväinen olo, ellen ollut kuluttanut "riittävästi" kaloreita. Ihanaa että olen päässyt nyt eroon tuosta ajattelutavasta.

Pikkuisen kanssa lenkkeily on lisääntynyt huomattavasti viimeaikoina. Ihanaa kevät ja lämpimämmät ilmat. Olen niin innoissani odottamassa sitä, että voin aamuisen taittaa työmatka pikkuisen kanssa kävellen. Siinä lyö muutaman kärpäsen samalla iskulla, aamulenkit, työmatka ja hyötyliikuntaa itselle. Kesäkunto, täältä tullaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0