torstai 15. huhtikuuta 2010

zUmbAa!

Mahtitunti toi zumba. Tavallisesti en nauti jumpista, lähinnä vain siitä olosta mikä tulee jumpan jälkeen (crossing on eri juttu, se on kans ihanaa). Oli kyllä kiva tunti, ja ihanaa.. huomenna uudestaan. Ymmärrän täysin, miksi nuo tunnit ovat aina täyteen buukattu.

Mitäs muuta..

Niin joo, tänään tuli hieman shoppailtua :) uusia ovat osa rannekoruista, housut ja kaksi paitaa.



korkokengät - Bronx
Farkut - Vero Moda
Toppi (kaksi samanlaista) - Gina
Huivi - Pieces
Korut - Gina ja Nomination ja H&M



Vero Modasta tarttui siis aivan upeat farkkuiset haaremihousut mukaan. Se oli rakkautta ensikokeilulla. Avokki oli aivan täysin housuja vastaan, mutta sitten kun kotona näytin asuni, muuttui mieli varsin nopeasti. Mun peppu näyttää kuulema isommalta tässä kuin kuin miten muuten näyttäisi, mutta ei haittaa :) Nää on ihanat.

Tarkoitushan oli tänään käydä shoppailemassa asuja lauantaille, avokki vie minut eräisiin "kiksubileisiin" jossa on pukeutumiskoodina valkoinen. Olin alunperin haaveillut täysivalkoisesta asukokonaisuudesta, mutta nämä housut nähtyäni luovuin tuosta samantien.

Kotona vain tajusin, että ostamani valkoset paidat ovat vain sittenkin hieman liian isoja. Koska olen liian laiska liikkuakseni huomenna minnekään muualle kuin urheilemaan, päätin kaventaa paidat itse ja lyhentää samantien hmm.. mitä noi on.. olkapääjutu. ugu, miten katos sana.

Tänään on ollut hyvä päivä, nyt on ollut taas pidempään hurjan hyvä olla. Tekisi mieli kirjoitta lisää, mutta en halua naputtelullani mahdollisesti herättää avokkia. Jos huomenna tai ylihuomenna kertoisin muutamista jutuista. Tein erään oivalluksen tänään.

Nyt voisin katsoa jakson True Bloodia, ja sitten simahtaa. Eilen katsomassani jaksossa vieraili muuten Peter Franzen :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0