sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Frasier-maraton ja karppihampurilaisia

En siis tosiaan sitten viettänyt uhoamisestani huolimatta talvilomaviikkoani Saariselällä laduilla, mutta sain silti vietettyä erinomaisen urheilullisen talviloman, 14 tuntia urheilua viikossa, ei paha.



Paljon ihanaa ja monipuolista liikuntaa, uutta lajiakin tuli kokeiltua, boulderointia nimittäin tuli myös vietettyä aikaa urheillen ja hyvässä seurassa. Mitä enempää voisi toivoa.

Sen verran mietittiin tuota boulderointia harrastaa ihan tämän viikon kokeilujen jälkeen, että harkitsemme vakavasti boulderointikurssille osallistumista, se tukisi erinomaisesti köysikiipeilyharrastustamme.

Nyt pitää vain odottaa käsien ihon parantuvan kunnolla. Lauantaina pystyin käydä kiipeilemässä, mutta vain teipit sormissa. Iso virhe kyllä, mutta en halunnut perua jo ennalta sovittua menoa kaveripariskunnan kanssa, keiden kanssa emme ole muutenkaan kerenneet viettää aikaa.

Olin myös tällä viikolla niin positiivisesti yllättynyt äitini reaktiosta kuntosalitreenaamiseen. Äiti oli niin suloinen treenatessaan itsekseen salilla minun juostessa juoksumatolla <3 Äitiä on myös kiittäminen siitä, että päädyin ylipäätänsä ikinä kokeilemaan juoksemista juoksumatolla. Olen pitkään odottanut pääseväni juoksemaan, mutta ulkona on vain niin kauhea jäiset jalkakäytävät, ettei siellä juoksemisesta tulisi vielä mitään. Tänäänkin meni tavallisesati 25 minuutin matkaan .. hmm.. varmasti huomattavasti enemmän kuin puoli tuntia. Vaapuin kuin pingviini kävellessäni vanhempieni luokse hakemaan autoa, joka sinne jätettiin eilen.



Tänään on lähes koko päivä mennyt sitten Frasierin parissa ja karppihampurilaisia syöden. Frasieria on tehty 11 tuotantokautta, ja meiltä löytyy kaikki kaudet. Ei ole vaikea sitten miettiä mitä tehdä, kun tänään olemme molemmat käyneet hieman hitaalla. Jätimme koiran vanhempieni luokse ja lähdimme viettämään kotiin punaviini-iltaa :D

Tuntui kyllä eilen niin omituiselta olla kotoan ilman Mimiä. Joka kerta kun televiossa näkyi toinen koira tai joku muu eläin, odotin Mimin tulevan television eteen murisemaan. Nyt koiran kanssa ulos.. ja ehkä vielä pari jaksoa Frasieria :P

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ai sinäkin olet Fraiser fani?!
Minä katson Fraiseria joka ilta ennen kuin menen nukkumaan, tosin jo kaikki jaksot nähnyt tuhansia kertoja...

-didi- kirjoitti...

Juu, olen. Ne illan jaksot tulee vähän turhan myöhään mulle, kun ei ole digiboxia niin piti sitten hankkia kaikki kaudet :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0