lauantai 5. maaliskuuta 2011

wtf!?

Aivan järkky krapulainen olo.. enkä mä oo edes koskenutkaan alkoholiin. Tällaiset päivät on hanurista! Toivottavasti kahvi piristää, toinen jättikuppi menossa :P



Ehkä aamucrossing olisi poistanut tämän olon samantien, ja tuonut tilalle ihanan laikaansaaneen ja energisen fiiliksen. Ehkä tää on osittain johtuu siitä, että on pieni morkkis crossingin väliinjättämisen takia. Ei olisi pitänyt antaa omalla mukavuudenhalulle periksi. MUR!

Ehkä oon vähän pakkomielteinen, tässä harkitsen vakavasti pienen hölkkälenkin tekemistä. Ilma olisi kaunis, ei ole turhan kylmä. Kohta on mennyt .. äh.. vasta 2 kk. 3 kk oli se maaginen raja, jonka jälkeen lääkäri sanoi, että voisin aloittaa varovasti lenkkeilyn.

Ei toki, ei tänään tule jäämään urheilu välistä, avokin kanssa suuntaamme taas kiipeilemään :) Tänään on jopa ihan etukäteen mietitty tavoite kiipeilylle, kokeillaan kiivetä yhden seinä kaikki nelostason reitit. Samaisella seinällä on myös yksi 5c:n tason reitti.

Ehkä tulee saatua myös hieman shoppailuterapiaa. Mulla jäi mietityttämään eilen yhdet farkut JC:stä.. sekä eräs neuletakki Vero Modasta. Pitää käydä hypistelemässä niitä lisää tänään :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0