lauantai 2. lokakuuta 2010

Italian night with friends

Olipas mahtava ilta eilen. Ystäväpariskunta oli käymässä, syötiin, juotiin, höpöteltiin ja kuunneltiin ihanaa ysärimusiikkia (eli kuunneltiin Hitti Buumeja :D ). Ihan mielettömän ihana ilta.

Pääsin taas kokkailemaan alku-, pää- ja jälkiruoat. Olin hurja, ja kokeilin aivan ennen kokeilemiani reseptejä. Enpä ole aikaisemmin laittanut parmesania lihapulliin, fetaan, mozzarellaa ja aurajuustoa kyllä. Illan reseptit löytyy mun ruokablogisat.

Hyvin meni rauhallinen ilta, kumottiin tervetuliaisjuomien lisäksi neljä pulloa viiniä :D Vieraat toivat pari pulloa, ja sitten meiltä valittiin vielä pari. Toinen oli tervetuliaisviini Hampurinmatkaltamme. Toinen oli Boisset Charles Vienot Pommard 1er Cru Clos Blanc 2004. Tämä jälkimmäinen viini on peruja vanhemmiltani, he saavat usein mahtavia punaviinejä lahjaksi, valitettavasti kumpikaan ei pidä tai pysty juomaan niitä. Nämä viinit, joita en varmaan osaa edes arvostaa tarpeeksi, sitten tulevat tänne meille nautittaviksi.

Vieraat lähtivät jo ennen yhtä, mutta meillä meni jotenkin kummasti taasen monta tuntia ennen kuin pääsimme nukkumaan. Mä oon taas niin häkeltyneen onnellinen siitä, kuinka yksiin voi seksissä halut mennä, molemmilla on omituiset fiksaatiot, jotain mitä en uskalla / kehtaa kirjoittaa, siis yhteinen juttu.. mistä ei olla koskaan puhuttu, mutta joka on vain tullut esille.
On ihanan runnottu fiilis <3 Tulisipa se yksi jo kotiin, haluaisin päästä toteuttamaan erään idean.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0