torstai 7. lokakuuta 2010

menneen viikon urheilut

Viimeviikko ei mennyt niin urheilu eikä ruokailumielessä putkeen. Ma - ke pystyin ihan normaalisti liikkua, mutta sitten torstaina tuli stoppi. Vieroitusoireet yltyivät niin koviksi, etten olin lähes vuoteenomana kotona. Torstaina kiduin töissä, perjantaina voin jo huomattavasti paremmin kuin rotsaina, mutta olin silti kotona lepäämässä. Pe illalla oli taas voiton puolella... tosin sitten olikin ystävätäpariskunta kylässä.. ja viiniä kului tosiaan enemmän kuin olisi suotavaa.

maanantai: polkypyöräilyä, salitreeni ja crossing basic
tiistaina: kävelin töihin ja takaisin pikkuisen kanssa, menimme metsäreittejä
keskiviikko: crossing pro

Muuten ruokailut meni hienosti, perjantaina saikin herkutella, kun oli noita vieraitakin, mutta lauantai. Se meni NIIN penkin alle. Herkuttelin niin sydämeni kyllyydestä, etten ole aikoihin mässäillyt noin. Siinä vaiheessa kun kalorilaskuriin merkatut kalorit lähenivät viittä tuhatta, lopetin niiden merkkaamisen. Kaipa sain sen sitten pois systeemistä.

Sunnuntaina sitten oli erittäin katuvianen, en pystynyt morkkikseni takia edes syömään proteiinipatukkaa :D Hävettää niin kovasti tuo kontrollin menettäminen. Täytyy vielä harjoitella noita hiilaripäiviä... ja pitää muistaa, että se mitä jää ko päivältä yli, se vaan heitetään roskiin, eikä syödä yksin puolikasta tiramisua tms.

Tää kohtuudella syöminen on hankalaa, mutta hei... tästä oppii. Ne herkut vaan on heitettävä roskiin herkuttelunpäivän jälkeen.. eikä kotiin saa ostaa mitään vierasvaroja.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0