keskiviikko 23. marraskuuta 2011

aivopesuyritys

Karkasin puoliltapäivin töistä ja suuntasin seinille. Tänään tutustutin pitkäaikaisinta ystävääni kiipeilyn ihmeelliseen maailmaan. Palautui hauskasti taas ne omat ekat hetket helmikuulta, kun itse olin kokeilemassa ensimmäisen kerran kiipeilyä (ystävättärelle tämä ei ollut ensimmäinen kerta, mutta edellisestä kerrasta oli vierähtänyt tovi).

Kuten edelliselläkin kerralla melkein kiipeilyneitsyen kanssa, tänäänkin tuli itse lähinnä varmisteltua sekä vähän pelleiltyä itsevarmistavilla. Se kuuluu asiaan, eikä se haittaa, että itse ei päässyt yläköysittelemään. Se on pääasia, että itse pystyy antamaan toiselle mahdollisuuden kokea sitä iloa, mistä itse pääsee monta kertaa viikossa nauttimaan.

Hassua olla jo seitsemältä kotona .. tai kuudelta oikeastaan. Olen tottunut kovasti viettämään iltoja kaikennäköisissä menoissa, että tämä aikaisin kotona oleminen tuntuu jopa hassulta. Kotona on siivottu, avopuolison ruoka on kokattu, etätöitä ei ole ja koulutehtävätkin on palautettu. Voisin olla sohvalla virkkuukoukku ja onteloneula kourassa tekemässä käsitöitä, mutta en ehtinyt postiin ajoissa.

Pitää sitten tyytyä seuraavaksi parhaaseen asiaan, chillailuun ja lasilliseen punaviiniiniä.


Montecillo Gran- Reserva 1998 Oho.. taisi olla turhan hieno keskiviikon chillailuun o_O Ensikerralla voisi sitten ekaksi tehdä tutkimustyön.. ja sitten vasta miettiä mikä olisi sopiva hetki hyvälle viinille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0