keskiviikko 30. marraskuuta 2011

unettomuutta

Pikkuhiljaa alkaa harmittaa yöunien laatu. Pidemmän aikaa olen haahuillut öisin pitkin asuntoa, välillä havahdun syömästä jne.. inhottavaa. Mielessä pyörii monet asiat, tulevat elämänmuutokset jne. Terapiassa käydään näitä läpi, mutta silti viikossa ehtii tulla niin paljon kaikkea mieleen, ettei kaksi kolmen vartin istuntoa viikossa mitenkään riitä purkamaan näitä. Näissä asioissa mitkä mua mietityttää auttaa vain se, että menee ja puskee ne läpi. Mä tiedän haluavani näitä muutoksia, ehkä se on vain se odottaminen mikä jännittää.

Hyvääkin tänään. Kaverin ehdotuksesta kävimme tänään tosiaan Jätemäellä tekemässä porrastreeniä. Treenistä saa varmasti tehokkaan, tänään vähän himmailtiin, tunnusteltiin oloa sekä mä yritin päästä porraspelosta eroon. Kyllä, pelkään portaita, omituinen fobia.

Noustiin pitkät portaat neljästi ylös, teimm mm yhdellä jalalla hyppyjä, hiipivää tiikeriä, siksakki juosten, hölkättiin portaita, askelkyykkyjä ja mitäs muuta. Kaikkea kivaa.

Olin ollut erittäin skeptinen siitä, että millainen tuo treeni nyt muka olisi, mutta hyvä alku, tästä lähdetään vain kehittämään ja tehostamaan treeniä.

Jättärin portaat eivät olleet edes niin pelottavat, mutta ihan vain oman mielenrauhan vuoksi taidan hankkia juoksulampun tms nähdäkseni askeleeni tuolla paremmin.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Juoksulamppu mullakin hankinnassa!
Ja jätemäki vieläkin mua odottaa.

Toivottavasti saisit nukuttuasi ja mielesi rauhoittumaan öisin. Oletko kokeillut jonkun mukavan kirjan lukemista sängyssä joka veisi ajatuksiasi kirjaan ja ne sitten olisivat ne viimeiset ajatukset kunnes nukahdat?

-didi- kirjoitti...

JOS tänään en lähde urheilemaan, niin käyn varmaan katsomassa tuota lamppua .. ja ehkä niitä kenkiäkin.

Juuri eilen luin ainakin puolisen tuntia yrittäessäni nukahtaa. Ehkä pitäisi vaihtaa Harry Potter oman alan ammattikirjallisuuteen, niin uni tulisi helpommin :P Yleenshän nukahtaminen vaan ei ole se ongelma.. vaan heräily ja haahuilu keskellä yötä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0