keskiviikko 30. marraskuuta 2011

valopää


Kerrankin olen toteuttaja enkä paskanpuhuja. Tänään hankin pimeitä juoksu- ja rappustreenejä varten juoksuvalon päähän, Clas Ohlsonilta nipinnapin allen 20€ 


Intersportista kävin taasen hakemassa goretex lenkkarit. Alunperin himoitsin Asicseja, mutta koska oli laiska enkä viitsinyt kiertää kuin yhdessä Intersportissa otin ne kengät mitkä siellä tuntui parhaalta jalassa. 

Intersportissa oli kivat tarjoukset jo ennestään ja vielä kun iskin plussakorttitarjouksen pöytään niin 160€:n kengät maksoi lopulta "vain" 83,30 €. Ihan hyvä, madalsi kynnysta ostaa märkiä kelejä varten omat lenkkarit.

Nyt olisi kova hinku päästä testaamaan sekä kengät ETTÄ lamppu. Tänään vain on ollut lepopäivä, eipä olisi hyvä lähteä urheilemaan viimeyön heikkojen unien jälkeen.

Nostalgista muuten, about vuosi sitten kävin ensimmäisiä kertoja vapaaehtoisesti juoksulenkillä. Miten siitä on vasta vuosi kun aloin juosta? Tuolloin juoksuinnostus alkoi pitkien juoksutrikoiden ostamisesta. Onneksi osaan helposti lahjoa itseni urheilemaan :P

4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Mä sain konfirmaatiolahaksi - kyllä, konfirmaatiolahjaksi! - mun kaverin äidiltä otsalampun aikoinaan! :DDDD

-didi- kirjoitti...

nonni :D

Mappe kirjoitti...

Otsalampulle olisi tarvetta täälläkin susirajalla ulkoillessa. Ehkäpä pukki tois...? :D

-didi- kirjoitti...

Ehkä sitä pitää sitten vinkata pukille :)
Toi on muuten varmaan superjuttu myös kesäisin/loppukesäisin pöndellä.. näkee paremmin käydä esmes huussissa yöllä.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0