keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

back @ onnettomuuspaikka


Eilen tuli taputeltua taas otteita, mutta nyt boulderoidessa.  Tällä kertaa onnistuin pitämään itselleni tehdyn lupauksen helpoista reiteistä ja vain sellaisista nousuista, joista pystyin siististi kiivetä alas.


Kattoreitin kokeilua, tippuminen ei pelottanut, käsien iho oli jo vaan aika hellänä nelosen pokettireiteistä.


Tänään kädet kivasti hellänä, tuli taas puristettua otteita laittoman suurella voimalla. Vaikka kuinka yritti tehdä nousuja rauhallisesti, niin tuossa boulderoidessa tulee tahattomastkin väännettyä polvia. Ei varmaan tule hetkeen kauheasti boulderoitua, köydestä jos tippuu ei tarvitse pelätä tömähtämistä alas. En eilen uskalnut hypätä edes puolesta metristä.

Oli kyllä kaikenkaikkiaan superkiva reissä ystävättären, ystäväpoika J:n ja avopuolison kanssa. Avopuoliso ei kiipeillyt, hän keskittyi kuvaamiseen. Vähän hän yritti leukoja ja roikkumista.. aika hyvältä se mun mielestä näytti.. kyllä siitä vielä kiipeilijä tulee.

3 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Näyttää hauskalta, tuota vois joskus uteliaisuuttaan kokeilla! Vaikka mulla ei ole käsivoimat parhaimmasta päästä. Kävipä itse asiassa juuri seinäkiipeily mielessä viikonloppuna pidettyjä polttareita suunnitellessamme, mutta se vaihtuikin sitten tankotansseihin... :)

-didi- kirjoitti...

Kannattaa kokeilla, ehdottomasti. Konalassa ja Pasilassa on supermestat, ja Salmisaaren Kiipeilyareenalla on kans superkivat reitit. Boulderointi on kyllä ekoilla kerroilla sit tosi pelottavaa, köysikiipeilyssä ei tarvitse pelätä tippumista ja itsensäsatuttamista.

Oi, tankotanssi on kivaa. Mä yritin saada sitä yhtiin polttareihin ohjelmaksi, mutta kaason mielestä se oli liian rivoa :D

Sara kirjoitti...

Mäkin niin haluan lisää kuvia noista bouldereista. mageeta.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0