maanantai 12. maaliskuuta 2012

mä oon back!

Tein tänään paluun seinille. Pelotti kamalasti. Kovasti oli pelko takamuksessa siitä, että onnistun vääntämään jalan seinällä .. tai että jalka jää kiinni otteeseen ja polvi vääntyy uudelleen.. tai tai tai .. polveen sattuu ihan muuten vain kiipeäminen.. tai .. jotain aivan kauheaa tapahtuu.

Pari ekaa nousua meni ihan kakat housussa, en meinannut millään uskaltaa käyttää vasenta jalkaa. Alkuperäinen suunnitelma oli kiivetä vain nelosen reittejä eikä missään nimessä liidata, kunnes sitten innostuin eräästä 5b/5c:n reitistä, joka meni yläköydessä aivan mahtavasti. Rohkaistuin hienosti noususta reitistä niin paljon, että päätin liidata sen :P Juuri näin. Nousut meni erinomaisesti, ei pelottanut sekunttiakaan. Ihan kuin olisin kiivennyt ko reitin kymmeniä kertoja aikaisemmin. Tuli myös taputeltua pari 6b:tä, 5a:ta jne..

Hassua, että jokin aikaa sitten opin kiipeämään niin, etten revi reittejä käsillä ylös, vaan käytän jalkoja.. tänään sitten tein osittain comebackin tuohon käsillä repimiseen. Eiköhän sitä pikkuhiljaa uskalla käyttää polvea, ja sitä mukaan kun kiertoliikke ei satu enää lainkaan, jää tuo repiminen.

Hyvä asia tässä on se, että nyt ymmärrän miltä avopuolisosta varmasti ensiviikolla tuntuu. Hän pääsee vihdoinkin seinille. Ihanaa! Ystäväpoika T oli ihanan kärsivällinen, vaikka friikkailin alkuusan aika paljon.

Bongasin Kiipeilyareenan shopin seiniltä Black Diamondin köysikasseja.. ja ostinpa sitten itselleni sellaisen. Onkin jo vähän kyllästyttänyt roudata köyttä ikean kassissa. 


Tästä ei nyt ihan nää mittaisuhteita, mutta kyllä tuo on ikeakassia kompaktimpi ratkaisu.


Raskaat harrastukset vaatii isot annokset ruokaa.. ommom. Suunnittelemani ruokavalioni on pitänyt hyvin.


Olen NIIN onnellinen tuosta kiipeilystä tänään.. meinasi tulla itku onnesta. Tauko oli sitäpaitsi tuntunut vaikuttaneen hienosti kaikkeen kiipeilyssä, kädet jaksoi ihan uudella tavalla ja crimpit tuntui vahvoilta.

Ah.. ja .. tuossa runeberginpäivän aikoihin olin ystäväpoika J:n kanssa köysittelemässä.. katselin meidän silloin kiivetyn reitin gredin muutetun 6a:sta 6b:ksi. Mähän oon jo kova :) Hitsi, sehän meni viimeistä otetta lukuunottamatta ihan uskomattoman hienosti ja puhtaasti. Hemmetin hemmetti :D

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihana kassi..pidän väristä! ja kiva kun olet back.
mulla alkaa voimakausi niin mut näkee boulderoinnin parissa seuraavat 4 viikkoa.

-didi- kirjoitti...

Onhan se kiva :)

Oo, siistiä :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0