tiistai 6. maaliskuuta 2012

kohti valmiimpaa työhuonetta

Onnistuneen Ikea-reissun salaisuus, hodarit ennen shoppailua, muuten: nälkäinen mies = kärttyinen mies -> kiukkuista ja hosuvaa shoppailua.


Kaikki löytyi mitä haettiin.. ja ihan vähän enemmänkin. Kahdet kärryt tarkoitti pitkää kuittia.


Tyypillinen näkymä kotona Ikean jälkeen. Eteisessä lasinen pöytäni, joka on palvellut minua 10 vuotta!, odotaa pääsyä säilytykseen vanhempieni kellariin. Kuvassa näkyy mm läppäriteline. Suosittelen, se sylissä nytkin kirjoittelen. Hyvä ja edullinen hankinta. 


Jokapaikassa on pahvia ja muovia. Kuvassa näkyy uusi kenkätelineemme.


Täytettä Lundiaan. Haluamme kaiken mahdollisen katseilta piiloon ja järjestykseen. Laatikoita hankittiin parissa koossa, isot laatikot tuli mun käsityö- ja askartelutarvikkeille.


Tässä reissun heräteostokset, kolme kaitaliinaa keittiönpöytää varten. Yksittäiset tabletit ovat aina miten sattuu, pöytäliina peittää pöydän kauniin pinnan ja ilman mitään tekstiileitä pöytä näyttää turhan autiolta. Olen erittäin tyytyväinen ratkaisuuni.


Hieman turhan hämyinen, jotta tuosta saisi käsityksen kuinka ihana työhuoneesta on tulossa. Huone kaipaa kipeästi viherkasveja. Olisimme ostaneet kukkapöydän, mutta valitettavasti juuri se mihin olin silmäni iskenyt, oli päässyt loppumaan Espoon Ikeasta. Jos joku päivä olisi ajan kanssa kotona valoisaan aikaan, niin voisi ottaa kuvat huoneesta :)


Semmoista tällä kertaa. Huone on nyt vähän, tauluja .. ja ne viherkasvit. Multaa ostettiin äsken Kodin1:stä, nyt vain pistokkaita tekemään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0