sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

työhuoneen kimpussa

Kun kaikki ajatukset eivät pyöri vain urheilussa, niin sitä on yllättävän paljon kaikkea pientä mitä ehtii tehdä ja alkaa suunnitella. Eilinen siivousintoilu jatkuu, mm keittiönkaapit alkavat saada uutta järjestystä.


Työhuone sai eilen huomiota osakseen, avopuoliso mietti ääneen, että voisimme hankkia pikkuhiljaa ison näytön, telakan tms läppärille ja paremman näppiksen. Patistin pupun verkkokauppaan ostoksille, ja nyt työhuone on askeleen lähempänä valmista ulkoasuaan. Näyttö on 24 -tuumanen Asus Full HD led-näyttö, MB:n testivoittaja.


Ensiviikolla hankkiudumme toisesta työpöydästä eroon, tai viemme sen joko omaan kellariin säilytykseen, tai sitten salaa nakkaamme sen vanhempieni kellariin. Hahmottelimme että vanhan pöytäni kohdalle tulisi joku kiva lamppu, nojatuoli ja rahi ja oikein pehmoinen matto. Saan myös laittaa paljon viherkasveja huoneeseen.

kuvat ikea.fi
Lamppu on samaa sarjaa, kuin mitä löytyy jo olohuoneesta, Orgel Vreten, tuoli on Poäng -sarjaa .. ja tuleva rahi myös.. matto tulee päätettyä varmasti kuhan päästään hiplaamaan mattoja paikanpäälle. Tavallaan tekisi mieli hankkia samaa sarjaa oleva matto, kuin mitä ostimme joskus makuuhuoneeseen, sitten pitää vain suunnata Ikean sijaan Kodin1:seen.

Ikeasta pitää hankkia ehdottomasti myös paljon koreja. Emme ole ottaneet vielä Lundiaa kunnolla käyttöön, koska emme ole halunneet vain ahtaa hyllyjä täyteen tavaraa, vaan laitamme kerrasta ne sinne kunnolla. Jos vaikka maanantaina pääsisimme Ikeaan.. tai tiistaina. Sanoin avopuolisolle, että nyt olisi mitä otollisin hetki lähteä kanssani sinne, liikun niin hitaasti, etten noin vain pääse haahuilemaan hyllyjen väliin ja tee katoamistemppuja tilpehööräosastolla.

Mietin tässä samalla, että kotimme seinät kaipaisivat kipeästi tauluja. Ystävä kertoi kerran yhdestä galleriasta Karusomasta. Voisimme jossain vaiheessa käydä avopuolison kanssa tuolla gallerissa Töölössö. Vaihtoehto b on, että itse maalaisin jotain :D Kyllä mulla pitäisi pysyä pensseli kädessä.

1 kommenttia:

Papu kirjoitti...

Torstaina-lauantai 17- on Karusoman tuuletuspäivät. Eli avoimet ovet. Taulut esillä ja tarjolla viiniä ja pientä purtavaa.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0