lauantai 24. maaliskuuta 2012

ja taas.. rikki

Tänään opittua: flipflopit eivät ole asialliset jalkineet varmistaessa liidiiä. Siinähän voi murtua vaikkka varvas jos kaveri tippuu ja varmistaja singahtaa ylös kohti seinää.


Näin siis tapahtui tänäänä minulle. Mitäs tässä, 2-3 viikkoa pitää teipata pikkuvarvas ehjään varpaaseen kiinni. Pikkurilli vääntyi luonnottomaan 90 asteen kulmaan muihin varpaisiin verrattuna,  vähän aikaa mietin, että mitäs tässä tekis, taitoin varpaan takaisin normaaliin asentoon ja laskin kaverin alas.

Aivan varmistajan oma vika, ettei ollut varusteet kunnossa, se on selvää, että kiipeilijä voi kiivetessä tippua.  Oli kyllä kiva, että ystäväpoika lähti viemään lääkäriin, piti seuraa ja vei vielä kotiin.

Ennen loukkaantumista oli aika mahtavat kiikut..  tuli liidattua uusi 6a :)

7 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Murtunut varvas voi olla hemmetin kipeä, eikä siihen tosiaan ole muuta kuin tuo teippaus...

Mulla tippui keittiön tosi raskas vetolaatikko varpaiden päälle (http://nida-amanda2.blogspot.com/2011/10/siniset-varpaat.html) ja töissä, Töölön sairaalan tapaturma-asemalla kyselin, mitäs tehdään.. Ei viitsitty kuvata, koska se on vain turhaa sädehaittaa. Teipit käyttöön. Mä kyllä luulen, että ne ei iiihan murtuneet, en tosin voi olla varma :D

Otahan nyt varovaisemmin! Ettei käy pahemmin... Ja puhalluksia pikkuvarpaalle!

E-S kirjoitti...

No rapsista vain - kuva kiinnitti heti huomioni, kun noita tulee päivittäin kateltua... :)
Paranemista varpaalle!

-didi- kirjoitti...

Suvi: auts :D .. ei mulla kyl oo ainakaan vielä mitenkään erityisen kipeä, mutta jo hissukseen mennään. Taas vaan keski- ja ylävartalon lihaksia treenataan himassa.

E-S.. joo naps todellakin :P Kiitos .. eiköhän se tästä :)

Petra kirjoitti...

Mulla on sama varvas murtunut samasta kohtaa samanlaiseen virheasentoon. Se jäi sellaiseksi "tunnottomaksi", mutta muuten ei ole kyllä vaivannut. Pikaista paranemista!

-didi- kirjoitti...

Mihin virheasentooon? Onhan tuossa optio, että tuo varva leikataan, laitetaan joku kauhean piikki ja sitten jalka olis jonkin kolme viikkoa kipsissä.. joo.. ehkä ei kuitenkaan.

Kiitos Petra :)

Petra kirjoitti...

Siis murtuessaan kääntyi kokonaan väärään asentoon. Luutui kyllä takaisin lähelle normaalia (ei siis sojota sivulle :D ), hieman "kippurampi" se on kuin tuo oikean jalan, mutta ei se juurikaan. Joistain avoimista sandaaleista se välillä pyrkii ulos. Mutta toisaalta se hajosi kun olin 8v. enkä kertonut kenellekään siitä päivään (äiti huomasi kun jalka oli niin turvoksissa että mikään kenkä ei mahtunut), joten todennäköisesti se alkoi jo luutumaan väärään asentoon ennen kun sitä päästiin lääkärissä korjaamaan.

-didi- kirjoitti...

Petra, ok .. no sitten :D Mulla toi on ollut tiukasti kiinni seuraavassa varpaassa, että ehkä ei tuu aivan järkkyä virheasento :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0